BLOG

Detox 1 Avagy az olajhúzásról érthetően

2015 március 10.

Méregtelenítő csomagunk 3 lépésben segíti a szervezet regenerálódását.

1. lépés a szájüreg méregtelenítése szezámolajjal

2. lépés a máj és az epeutak felszabadítása máriatövisolajjal

3. lépés a bélrendszer tisztítása, lenmagolajjal.

A kúra alatt fogyasszunk sok folyadékot, fokozottan figyeljünk a táplálkozásunkra, és a mindennapi testmozgásra.

 A szájüreg megfelelő méregtelenítése a teljes szervezetre jótékony hatással lehet, különösen a haj, a bőr általános állapotára (pl. hajhullás,  pattanások, ekcéma tüneteinek enyhítése).  A növényi zsírsavak ápolják a nyálkahártyát és segítenek a természetes ph. érték megtartásában.

A száj nyálkahártyájának méregtelenítése, az ún. „olajhúzás” technikájával (az alapvető technika egyszerű, hasonló ahhoz, mint amikor a gyerekkorában a szájában levő vízzel játszadozik az ember). Mielőtt reggel ennénk vagy innánk, egy evőkanál hidegen sajtolt Omnium szezámolajat szívogatunk, suhogtatunk a szájunkban körül, újra és újra, kb. 10-15 percig, majd kiköpjük. Az olajjal nem gargalizálunk és nem nyeljük le!

Az olaj a nyállal összekeveredve vékony állagú, fehér folyadékká válik. A lipidek kezdik el kihúzni a méreganyagokat a szájüregből, segítve az íny és a nyelv regenerálódását. A művelet befejeztével a szájban levő anyag, sűrű viszkózus és fehér.

Ezt követően ürítünk és öblítünk. A torkunkat is lemossuk, gargalizálunk és a szánkban levő anyagot újra ürítjük, majd újra....
Fogmosással, nyelvlehúzó használatával, szájvízzel fejezhetjük be a reggeli szertartást.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel