Adventi szuper reggeli, avagy lágy tojás Omnium dukkahval

2017 december 04.

Nagyon cuccos reggelinek tűnik, pedig valójában csak a hűtő tartalma került egy tányérra. A kérdés inkább a hogyan és nem a mit? Egy szelet rusztikus pirítósra avokádót citrommal ízesítve, pár zsenge levél rukkolát, a tetejére remegős lágy tojást,  illatos dukkahval meghintve. Tehetsz mellé ropogós bacont, koktélparadicsomot, olivabogyót, falatnyi mozzarellát, füstölt lazacot. Minimális semmiségből, maximális kényeztetés.   »

RÓLUNK

Elképzeléseinkben első helyen a minőség áll. Számunkra nem mindegy, honnan kerül az olaj az asztalra. Az olaj minősége elsősorban a felhasznált alapanyag minőségétől függ. Ezért a nagy hangsúlyt helyezünk a megbízható, nagy tisztaságú válogatott hazai alapanyagra. Ebből préseltetjük hagyományos eljárással: hideg sajtolással, prémium minőségű, 100% természetes, natív (szűz) magolajainkat, 

OMNIUM Gourmet márkanéven.

Termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat: aromát, ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket, ezért minden üveg általunk termelt olaj magában hordozza a mag minden jellegzetességét;
illatát, zamatát, gyógyító erejét.

 

A jelenlegi kutatások alapján, a natív magolajok kiváló Omega bázist képeznek táplálkozásunkban, számos értékes vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak. Antioxidánsai által méregteleníti szervezetünket, gyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, regenerál, lassítja az öregedés folyamatait.

 
Cégfilozófiánk alapján, csomagolásainkkal tudatosan próbálunk minimális környezeti terhelést elérni. Bízunk abban, hogy egyetért törekvéseinkkel és vásárlóként csatlakozik társaságunkhoz.
 
üdvözlettel: Az Olajtársaság

 
fel