Omnium Omegabázis étolaj - gyerekeknek 250ml

    

Megrendelés db

Kosárba teszem »
 

Az Omnium Gourmet natív étolaj kisgyerekeknek 50% hidegen préselt bio napraforgómagolajból, 45% repceolajból és 5% bio kendermagolajból áll.
A hazai ( részben) bio alapanyagokból préselt, zöldessárga színű, semleges, friss ízű, enyhén édeskés olaj felhasználása széleskörű, főzéshez általában alkalmazható, de túlhevítésre nem ajánlott. A vegyes táplálkozás megkezdésekor érdemes, ezzel a natív olajkeverékkel megízesíteni az elkészült ételt, hogy megfelelő Omega bázist biztosítsunk gyermekünk fejlődéséhez.

A napraforgómagolaj, a legértékesebb magolajok közé tartozik, 88 %-ban  telítetlen Omega zsírsavat tartalmaz, ezenfelül számos értékes vitamint, A-, E-, B1 vitamint, valamint kalciumot, káliumot és magnéziumot. A repceolajban ideális a benne lévő Omega 6 és Omega 3 zsírsavak aránya kiválóan hat az idegrendszerre, serkenti az agyműködést, hatásos immunerősítő. Magas az E-, és K-vitamin tartalma. A kendermagolaj telítetlen zsírsav tartalma rendkívül magas 90%, ezenbelül gamma – linolensavat (GLA) is tartalmaz. Gazdag A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitaminban, ásványi anyagokban: kálium, kalcium, vas, magnézium. ( Nem tartalmaz THC-t - azt a virágzat tartalmazza -, tehát nincs bódító hatása.) Az olaj ideális zsírsav aránya, és antioxidánsai által méregtelenít, gyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, regenerál, erősíti a szívizmot és az idegszöveteket.
Kúraszerű alkalmazása ebben az életkorban szükségtelen.

A termék diót, mogyorót, szezámot feldolgozó üzemben készül, arra érzékenyeknél allergiás tünetet okozhat. Felhasználható bontatlanul a csomagolás dátumától számítva 15-18 hónapig. A felbontást követően 3-4 hónapig. Kérjük, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolja. Füstpont: 160°C


További információért, ötletekért látogasson el az Olajtársaság blog oldalára

Mennyiség: 250 mlfel