Vaníliafagyi Omnium törökmogyoróolajjal

2014 március 29.

Visszavonhatatlanul itt a tavasz és minden üzletben piroslik a még külföldi eper, amely szép és kívánatos de egyébként...... Ha mégsem tudunk ellenállni szemünk csábításának, vasárnapi ebédhez bolondítsuk meg egy kicsit! Locsoljuk meg Omnium törökmogyoróolajjal, és kínáljuk vaníliafagyival, amelybe ízlés szerint tehetünk egy kis apróra vágott bazsalikomot. Egyszerű, de veszélyesen finom!!!

Tovább »

Tökmaglisztes kenyér

2014 március 21.

A mai kóstoltatón nagy sikert aratott a tökmaglisztes kenyér,melyet az Omnium Gourmet Dukkah fűszerkeverékével sütöttünk. Még egy fotóra sem jutott belőle......
Az alaprecept a Szellem a fazék oldalán található. A dagasztás nélküli kenyér receptjét már sokan leközölték, és anélkül hogy az elsőség jogát kutatnánk, ígéretünkhöz híven szeretnénk az általunk használt receptet megosztani az érdeklődőkkel.
 

Tovább »

Omnium Gourmet kis olajhatározó

2014 március 06.

Indítunk egy sorozatot, mondjuk legyen a címe: Kis magyar olajhatározó. Arra keressük a választ, hogy mit mire használjunk. Közelebb jutunk a megoldáshoz, ha tudjuk egyes olajok füstpontját. Ez az a pont amin túlhevítve az olajokat, káros folyamatokat indíthatunk el. Nézzük szép sorjában!
 

Tovább »

Egy másodperc hírnév

2014 március 05.

Egy másodperc hírnév a múltból. http://galeria.divany.hu/raktar/2014/03/03/konyhakiallitas_2014/32?openwith=5619620

A jelen pedig sok fűrészelés, csavarozás, festegetés, közeledünk a kis üzletünk befejezéséhez. Már csak párat kell aludni és működik a weboldalunk és a kis boltunk is. Addig is, hogy senki se maradjon olaj nélkül, a megrendeléseket az info@olajtarsasag.hu címen fogadjuk.

Tovább »
fel