Sárgadinnye, szárított sonkával, és Omnium törökmogyoróolajjal

2014 augusztus 01.

Sárgadinnye, szárított sonkával, és Omnium Gourmet törökmogyoróolajjal. Az nem titok, hogy a törökmogyoró jól harmonizál a gyümölcsökkel, hiszen eddig édességekhez ajánlottuk. Jöjjön most 10 perces kényeztetés - előétel formájában  a hétvégére. Tetszőleges formára vágjuk a dinnyét, mi mandolinnal hajszálvékonyra gyalultuk, de talán időtakarékosabb kockákra vágni. A gyömölcsöt meglocsoljuk Omnium törökmogyoróolajjal, rászórunk egy kis marék rukkolát, arra könnyű szárított sonkát, vagy krémes kecskesajtot, vagy füstölt kacsamell szeleteket, ami éppen rejtőzik a hűtőben. Megunhatatlan klasszikus!

Tovább »
fel