Szezámfagyi, variáció tahinára

2014 szeptember 05.

A tahina nemcsak a hummuszba való, különleges fagylalt is készíthető belőle. A látványt tovább fokozhatjuk ha sikerül fekete szezámmagot beszereznünk. Mi szerények voltunk, s a hagyományos szezámot választottuk alapanyagul, de tojásból és tejszínből érdemes jó minőségű háztáji terméket vásárolni ha lehetőségünk van rá.

Tovább »

Tahina avagy az ötperces hadművelet

2014 szeptember 03.

A házi szezámvaj, vagyis a tahina/tahini készítése nagyon egyszerű művelet, és megéri vele foglakozni, mert biztos, hogy nem megy kárba, hiszen a hummusztól az édes szezámfagyiig széles körben felhasználható.
 

Tovább »

Készüljünk a tanévre, natív magolajokkal!

2014 szeptember 01.

Az Omnium gyerek, okos, erős és egészséges! Ez nem csoda, hiszen az Omnium Gourmet natív magolajok kiváló Omega bázist, számos értékes vitamint, ásványianyagot, nyomelemet biztosítanak számára az egészséges növekedéshez, mindennap!

Tovább »
fel