Diós pesto kelkáposztával

2014 december 27.

Hát ez így egy kicsit bizarr, de kifejezetten ízletes pesto. Kiváló frissen főzött tésztára, grillezett csirkemellfilé mellé, rizottóhoz, vagy akár pizza tetejére.

Tovább »

A csodálatos triumvirátus, azaz a gombás-diós-szalonnás rizottó

2014 december 09.

Ennek a rusztikus rizottónak az alapját a gomba - dió - szalonna csodálatos triumvirátusa adja, míg a dióolaj csak a természetes ízfokozó szerepét tölti be. A végeredmény: füstös, markáns, ugyanakkor krémes állagú.

Tovább »

Ázsiai lazac tatár

2014 december 09.

Ízletes, friss és könnnyebb mint gondolnád. Csak az alapanyagok minőségére figyeljünk, a sikerért a marinád dolgozik helyettünk.

Tovább »

"Mindenre jó" karamellizált magok

2014 december 07.

Ez, amolyan multifunkcionális ajándék a kamrapolcról recept. Ha akarom desszert, ha akarom snack, ha akarom fűszer, ha akarom ajéndék - légmentesen dobozba,vagy papírtölcsérbe csomagolva.
Tovább »

Céklaszín szerelem

2014 december 02.

Kecskesajtos céklasaláta, Omnium dióolajjal, igazán stílusos őszi előétel ha villantani akarunk.

Tovább »

Pesto a fagyasztóból

2014 december 01.

Egyszerű és nagyszerű ötlet a megmaradt fűszernövényeket olajjal tartósítani. Nem kell hozzá más, mint egy használaton kívüli jégkockatartó.

Tovább »

Ultrazöld macaron ganache

2014 december 01.

Az Omnium tökmagolaj az édességekben igazán különleges oldalát mutatja, mert  nem csak a színével öltöztet, hanerm az ízével is elvarázsol. Ne ragozzuk tovább a  fehércsokis- tökmagolajos ganache, egy igazán különleges macaron töltelék!

Tovább »

Tip-top tapenade szőlőmagolajjal

2014 december 01.

Az olajbogyó krémmel, tip-top feldobhatunk egy szimpla pirítóst, grillezésre szánt hússzeletet. Használhatjuk salátaöntetként, pestóként frissen főtt tésztához, grillezett gomba, zöldségek kísérőjeként, focaccia tetején ízfokozóként.

Tovább »
fel