Balzsamecetes körte gorgonzolával, Omnium natív dióolajjal.

2015 augusztus 30.

Könnyű esti kísértés,az őszbe hajló meleg estéken.

Tovább »

Szárított paradicsom pesto Omnium extra szűz szőlőmagolajjal.

2015 augusztus 17.

Szabad felhasználású pesto, akár húsokhoz, szendvicsekhez, tésztákhoz, sajtkrémekhez.... kanalazzuk csak bátran.
 

Tovább »

Őszibarack, Omnium törökmogyoróolajjal

2015 augusztus 14.

Igazi villámdesszert az őszibarack-törökmogyoróolaj párosítás. Friss gyümölcsből, vagy grillezett változatban, pohárkrémként babapiskótával, vagy bruschettaként vajas pirítóson tálalva egyaránt erősen támogatott ötlet. 

 

Tovább »

Piros-piros-piros sült paradicsom leves, Omnium repceolajjal

2015 augusztus 04.

Paradicsom szezon!! A paradicsom befőzés semmihez sem hasonlítható, spéci illatát csempészhetjük a konyhánkba, ezzel a karamellizált édes paradicsomlevessel. A betűtészta tiltólistára száműzve, mert ez nem egy menza leves....

Tovább »
fel