Csirkenyárs Omnium szezámolajjal

2015 november 27.

Annak ellenére, hogy a pálcára tűzött hús mindig a nyarat idézi, s már a puszta látványában van  valami ínycsiklandó, ez a nyárs nem fő attrakció. Mondhatnánk, hogy az egyszerűségével hódit. A tegnapi mogyorós saláta mellé pont kellemes  ízkombináció.

Tovább »

A hivatalos salátanap első képviselője

2015 november 26.

Ázsia kelkáposzta saláta Omnium földimogyoróolajjal. Ropogós kelkáposzta apróra vágva, mellé szecskázva répa, kaliforniai paprika, egy kevés lilakáposzta, ízes-krémes mogyorós dresszing és kész a hivatalos salátanapi adag, mondjuk egy finom szójaszószos csirkenyárs mellé. Mert hogy a kedd, az a hivatalos salátanap! Nem tudtad??  Persze hogy nem, most találtuk ki :)

Tovább »

A sztár összetevő

2015 november 25.

Előző posztunkban megnéztük, milyen hatóanyagokat tartalmaz az apró tűzpiros csodából nyert SERUM. Sok híresség használja a napi szépségápolási rituáléjába illesztve, akár kedvenc krémjéhez, tonikjához adagolva, akár önmagában masszírozáshoz alkalmazva, az eredmény láthatóan nem maradt el. Most összegyűjtöttük, milyen bőrproblémákra használható a napi rutinon túl.

Tovább »

Omnium//SERUM CSIPKEBOGYÓOLAJ

2015 november 24.

A natív csipkebogyómagolaj antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) rendkívül gazdag, ezért intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. HIdratál, táplál, véd és nyugtat. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat, korrigálja a pigmentállt bőrfelületet. Magas C-vitamin és likopin tartalma segíti a sebgyógyulást, a heges bőrfelszínt segíthet kiegyenlíteni. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. Lágy, könnyű olaja nem hagy nyomot, könnyen felszívódik.

Tovább »

Kelkáposztakrémleves kicsit másként

2015 november 18.

F. Nagy Angéla receptkönyve újra (és újra) reneszánszát éli, benne a sokak számára esélytelen kelkáposztakrémlevessel. De kaporral? Egész más. Mi továbbgondoltuk. Édesköménnyel? Izgalmas és vibráló. A zöld ízeket Omnium kendermagolajjal fokoztuk.

Tovább »

Szőlősalsa, Omnium szőlőmagolajjal

2015 november 10.

Ez egy szépen szóló, szőlő salsa. Remekül passzol a kecskesajtos crostini tetejére. És nem kell más hozzá, mint egy fej lilahagyma, egy kicsi friss petrezselyem, 1 kis Omnium szőlőmagolaj, és persze kb. 1/2 kg leszemezett piros szőlő, apróbbra darabolva, kicsi só, kicsi bors, esetleg kicsi méz aki ígényli..... a heti hajtás után, csak ennyi is elég a lazuláshoz. Jó pihenést

Tovább »
fel