Villámjáték

2016 február 28.

Feladat: Küldj egy fotót az ételről, amit a kedvenc  Omnium Gourmet olajaddal készítettél (természetesen az olaj üvegével egyetemben). A fotót emailben az info@olajtarsasag.hu címre várjuk szerda éjfélig! Legyen a tárgymező az, hogy ’Konyhakiállítás’, a levélben pedig - a fotón kívül - a neved és a telefonszámod.
A győzteseket emailben értesítjük csütörtökön, a helyszínen vehetik majd át a jegyüket, a többi részletet személyesen. 

Tovább »

A Nagy takarítás, avagy a zöldkoktél

2016 február 19.

Kimberly Snyder Hollywood detox mentora, nem kisebb hírességeket látott el tanáccsal, mint Owen Wilson, Fergie vagy Drew Barrymore. A híres táplálkozási tanácsadó top-smoothieja mindenre orvosság: tisztít, méregtelenít, fogyaszt és táplál. Lássuk!

Tovább »

A NAGY takarítás 1, avagy méregteleníts Omnium natív olajjal

2016 február 18.

Tavaszi  méregtelenítő kampányunk során végig vesszük miért is ez a nagy lelkesedés, hiszen generációnk már sokkal tudatosabban táplálkozik mint eleink. De azért hébe-hóba be-befigyel valami gyorskaja, pár szál cigi, némi alkohol, koffein, cukros ital, színezék és tartósító,  gyógyszer,  és persze a városi levegő kártékony hatása.

Tovább »

Zöld smoothie Omnium kendermagkrémmel

2016 február 17.

Farsang utáni időszakban önként diétázunk, méregtelenítünk, lemerült szervezetünket próbáljuk feltölteni. Előkerülnek a gyümölcsprések, több zöldséget friss gyümölcsöt fogyasztunk. Minden smoothiehoz jól illik a proteinben gazdag kendermag ami számtalan más előnyt is tartalmaz szervezetünk roborálásához.

Tovább »

Póréhagymás pirítós kéksajttal, Omnium dióolajjal

2016 február 09.

A héten felhalmozódott szikkadt kenyér új értelmet nyerhet egy kevés kéksajt és póré tárasaságában vacsorára. Dió vagy törökmogyoróolajjal pedig maga lesz az egyszerűség dicsérete.

Tovább »

Zeller saláta datolyával, parmezánnal és Omnium dióolajjal

2016 február 08.

Hűvös időre is van gyógyszer. Most saláta képében. Édes, sós, ropogós saláta magában, vagy köretként egy szelet csirke, vagy halhús mellé. Ez a válogatott társaság biztosan feldobja a hangulatot és energiával tölt fel a nap hátralevő részében.

Tovább »

Körte & prosciutto carpaccio vegyes zöld csírával

2016 február 04.

Klasszikus olasz előétel  a papírvékony körte és sonka szelet kevés dióolajjal fényezve, s pár csepp balzsamecettel pöttyözve. A bohém kinézetű friss csíra, a ropogós aprított dió teszi igazán emlékezetessé a kompozíciót.

Tovább »

Édesburgonya-krémleves dukkahval

2016 február 03.

Sok üzletben kapható az édesburgonya. Répával és gyömbérrel kombinálva igazán komplett, dukkahval megfejelve pedig még inkább. Pofátlanul egyszerű recept gazdag ízekkel.

Tovább »
fel