Ragyogj! Csillogj! Aranyló bőrolaj saját kezűleg:)

2018 július 13.

Légy a partok aranybőrű királynője! Készíts magadnak bronzolajat’: 10 ml  SERUM mandulaolajat keverj össze egy kis tégelyben 1/3 tk bronzos szemhéjfestékkel, amely megegyezik a bőröd színével’ Töltsd orvosságos üvegcsébe, használat előtt rázd fel alaposan és a még nedves bőrödre vidd fel!

Természetes, nem allergizál, illatmentes! A természetes olajok általában tartalmaznak olyan erős anyagokat, melyek védik a bőrt, de egyben remek fényvédők is. A SERUM mandulaolaj természetes SPF 6 védelmi szintet biztosít, mindemellett gazdag E vitaminban, így antioxidánsként sejtszinten is védi a bőr felszínét. A csillogó bőr nem megy ki a divatból, ezen a nyáron próbáld ki te is!

Tovább »

Sült padlizsán + .....

2018 július 13.

Annyi minden passzol a sült padlizsánhoz! Ha elszakadunk a padlizsánkrém egyeduralmától, pár + hozzávaló segítségével, újabb és újabb variációkat alkothatunk.

Mire lesz szükégünk? Görögjoghurtra, gránátalmára, bulgurra vagy kuszkuszra tetszés szerint. Olivaolajra, tökmagolajra, dukkahra ízlés szerint....

 

Tovább »

Ázsiai sült reteksaláta

2018 július 12.

Sült húsok mellé, kitűnő köret az enyhén csípős retek.

Tovább »

Az avokádó másodszereposztásban

2018 július 03.

Ami az egyik percben hideg levesalap, az a következő másodpercben már arcpakolásként virít az arcunkon! Ez természetes :) Az avokádóhéjban mindig marad még egy kis kivenni való! Tegyük hozzá a görögjoghurtot és a természetes E-vitaminban gazdag Omnium mandulaolajat. De gazdagíthatjuk tovább egy kis kanál zabliszttel, mézzel kedvünk szerint! 100% természetes, 100% megújulás!

Tovább »

Hideg avokádókrémleves klasszikus dukkahval + 1 trükk

2018 július 03.

Az avokádókrémet akár leves formájában is szervírozhatjuk, nem fogunk csalódni, a római köményes ízvilágú dukkah, pedig csodát tesz vele. DE ne dobjuk el az avokádó héját sem, mert az a bőrünkkel tesz csodát! 1 leves, 2 szerepben!

Tovább »

Hideg bazsalikomos kukoricakrémleves tökmagolajjal

2018 július 02.

Hidegen, melegen, minden mennyiségben jöhet! Ez most, egy bazsalikomos változat, de nagyon finom kakukkfűvel, kis szerecsendióval, vagy chilivel párosítva is.

Gyakran kínáljuk dukkahval megszórva, de látványnak sem utolsó a tökmagolajjal pöttyözött változat!

Tovább »

Ananászos gazpacho mandulakrémmel

2018 július 02.

Nem igazán tudom együk-e, vagy inkább igyuk ezt a levesnek nem igazán nevezhető találmányt, amely gazpacho névre hallgat. Gazpacho igazán bármiből készíthető, egészen meredek párosításokat is olvashatunk a recepteket böngészve. Egy biztos, uborkával a legtöbb gyümölcs bátran párosítható. Ez most egy pina colada ihletésű változat. Csípős-édes-ízletes egyszerre!

Tovább »

Hideg tökkrémleves dukkahval és zöldfűszerrel

2018 július 01.

Kisgyerekkkorom óta nagy rajongója vagyok a tökfőzeléknek, ami inkább puding és nem főzelék, mert nem a hagymás paprikás változat, hanem szimplán tejfölös kapros habarás adja az ízét és az állagát. Anyukám mindig rám szólt; ne egyem hidegen, de én már akkor éreztem ez lesz a jövő!

Tovább »
fel