Omnium natív szezámmagolaj 250ml

    

Megrendelés db

Kosárba teszem »
 

Az Omnium Gourmet natív szezámmagolaj aranyszínű, friss ízű olaj. Illata karakteres, izgalmas. Alacsony hőfokon jól hevíthető, főzésre, sütésre alkalmas. A távol-keleti, indiai és ázsiai konyha fontos alapanyaga. Salátákhoz, marinádok készítéséhez, húsokhoz, halakhoz, péktermékekhez javasolt.

Számos értékes vitamin (A, E-, B1- és B2-, D-vitamint), ásványi anyag és nyomelem (kalcium,magnézium, kálium, foszfor,mangán, nikkel, vas), lecitin és lignán forrása.

Antioxidánsai által méregtelenít, gyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, regenerál, lassítja az öregedés folyamatait.

Kalcium tartalma kiemelkedő, így fogyasztása segíthet elkerülni a csontritkulást, a fogbetegségeket. Kitűnő bőrvédő, bőrregeneráló szer, égési sérüléseket, gyulladásokat és a bőr rosszindulatú elváltozásait (melanóma) célzó terápiák hatékony segítője. Sűrű, tömény illatú olaja eukaliptusz, rózsa vagy teafa olajával keverve masszázsolajnak is kiváló.

Lignán rostjai révén hatásosan szabályozza a koleszterinszintet, óvja az érfalakat, erősíti a szívizmot és az idegszöveteket. Magas magnézium tartalma segít a keringési zavarok okozta betegségek (érelmeszesedés, infarktus, stroke) megelőzésében. Védi a májat és az epét az oxidatív károsodástól, megakadályozza az epekő kialakulását.

Magas lecitin tartalma javítja a fizikai teljesítményt, kedvezően hat a koncentrálóképességre, kitűnő memóriajavító.


Kúraszerű alkalmazásakor (min.90nap) felnőtteknek 1 kisebb evőkanál, gyerekeknek 1 kávéskanál javasolt naponta. Egészsége érdekében csak ellenőrzött minőségű extra szűz terméket alkalmazzon. A kúra megkezdésekor kérje ki minden esetben kezelő orvosa véleményét.

A termék diót, mogyorót, szezámot feldolgozó üzemben készül, arra érzékenyeknél allergiás tünetet okozhat. Felhasználható bontatlanul a csomagolás dátumától számítva 15-18 hónapig. A felbontást követően 3-4 hónapig. Kérjük, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolja. Füstpont: 177°C

Az Omnium extra szűz szezámmagolaj 85%-ban telítetlen Omega zsírsavból áll.

Omega-3 0%
Omega-6 45%
Omega-9 40%
Telített zsírsav 15%

Omega3 : Omega6 1:45*

További információért, ötletekért látogasson el az Olajtársaság blog oldalára.

*www.diabetesincontrol.com alapján

Mennyiség: 250 mlfel