BLOG

A vacsora mi lett? Rilette.

2015 március 27.

Rilette pácolt gyömbéres-retekkel, Omnium tökmagolajjal. Rilette receptet sokat találhatunk, számunkra a Bűvös Szakács leírása az egyik etalon a témában, de ha csücsül egy kevés sült hús a zsírjában a böjt végét várva, hogy az ünnepi asztalra kerülhessen, ezt a feltétet feltétlenül ajánljuk a kenyér tetejére!
 

Hozzávalók:

1 kis zacskó sushi gyömbér

2 csokor retek

1 evk. Omnium tökmagolaj

kacsa vagy sertés rilette, gyökér kenyér, só, bors

 

A sushi gyömbért, vagy házilag pácolt gyömbért levével együtt keverjük össze vékonyra gyalult retek karikákkal. Hűtőben érleljük, tálalás előtt leszűrjük. A rilettes kenyérre halmozzuk a pácolt gyökércsodát és extra szűz Omnium tökmagolajjal meglocsoljuk.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel