BLOG

Gomba pirítóssal

2018 október 01.

A gomba és a szőlőmagolaj rendkívül jól kijönnek egymással. Ha elérhető valami ízletes erdei gomba keverék az nagyon nyerő, de ha magunk állítunk össze egy kis mixet termesztett gombából, azzal is nagyot villanthatunk! S hogy mi benne a flash? Természetesen a szőlőmagolaj :)

Hozzávalók:

2 evk Omnium szőlőmagolaj

1-2 nagy gerezd fokhagyma

250gr elérhető gomba, vagy sima csiperke

só, bors, petrezselyem

A művelet elég szimpla, a szőlőmagolajon futtasd meg a fokhagymát, mehet rá a tisztított gomba, só, bors, a végén petrezselyem. Majd vegyünk egy szelet jó minőségű kenyeret, mondjuk a Pipacsból, kenjük meg egy adag olaszos fehérbabkrémmel, halmozzuk rá a gombát.

Ha nincs babkencénk, és már nem teszzük ki a lábunkat otthonról, pirítsuk meg a kenyeret, finoman dörzsöljük meg fokhagymával, és úgy tegyük rá sült gombát.

 

A recept és a fotó forrása itt található.

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel