BLOG

Ananászos gazpacho mandulakrémmel

2018 július 02.

Nem igazán tudom együk-e, vagy inkább igyuk ezt a levesnek nem igazán nevezhető találmányt, amely gazpacho névre hallgat. Gazpacho igazán bármiből készíthető, egészen meredek párosításokat is olvashatunk a recepteket böngészve. Egy biztos, uborkával a legtöbb gyümölcs bátran párosítható. Ez most egy pina colada ihletésű változat. Csípős-édes-ízletes egyszerre!

Hozzávalók:

2 db hámozott, magozott kígyóuborka

1db ananász, hámozva, kockázva

1/2 konzerv kókusztej

1/2 tk chili pehely

1 evk Omnium mandulakrém

1 nagycsokor petrezselyem

1/4 tk só

Blenderbe vele! Dolgozd krémesre! Szinte hűteni se kell.

 

A fotó forrása itt található.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel