BLOG

Avokádós görögdinnye saláta, dióolajjal

2016 július 25.

Nagy kedvenc a görögdinnye, fetasajt és juharszirup párosítás. A juharszirup enyhén diós íze adta az ötletet az alábbi saláta kombinációhoz, mellyel a grillszezonban bátran variálhatunk.

Hozzávalók.

2 érett avocado

1 kis zacskó bébi spenót

kockára vágott görögdinnye

2 evk Omnium dióolaj

1 evk Isztrian extra virgin olive oil

friss citromlé

1/2 tk. édes fűszerpaprika, füstölt vagy chilipaprika

 

(ízlés szerint lilahagyma, menta, bazsalikom, feta kiegészítheti)

 

A hozzávalókat tegyük egy nagy tálba, az öntetet a fűszerpaprikával rázzuk össze, öntsük a salátára és tálaljuk.

 

 

Az eredeti recept és kép forrása itt található

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel