BLOG

Dióolajban érlelt fetasajt

2014 október 09.

Dió olajban érlelt fetasajt, a szombat esti lógáshoz. Ma este készítheted, szombat este pedig eheted, mert ez a hétköznapi varázslat 5 perc alatt kész!
 

Helyezzük a sajt kockákat (250gr) egy sekély üvegtálba, vagy egy széles szájú üvegbe. Keverjük össze az Omnium Gourmet dióolajat (vagy kész Omnium fűszerolajat) friss citromhéjjal, 2 gerezd fokhagymával, tört borssal, rozmaringgal, vagy bármilyen friss fűszernövénnyel, (extrába aszalt paradicsom, olivabogyó, chili bármi mehet hozzá) és öntsük a sajtra. Pácoljuk a hűtőben legalább 4 órát,(vagy max. 1-2 napot), hogy aztán egy szempillantás alatt eltűnjön pár szelet rusztikus pirítós, némi édes füge, kevés rukkola és hajszálvékony sonka társaságában. További fejlesztésre ajánljuk!

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel