BLOG

Le a striákkal

2017 április 24.

A hirtelen növekedés, fogyás vagy hízás miatt kialakuló striák rengeteg nő életét keserítik meg, különösen a nyár közeledtével. Lássuk hogyan lehet természetes úton halványítani őket!

A narancsbőrhöz a hasonlóan a striák is legtöbbször a has, comb, csípő, esetleg a mellek és a gerinc környékén jelennek meg. Nem kell szégyelni és takargatni, mert egyrészt senki sem tökéletes, másrészt lehet genetika, harmadrészt vagy erős fogyás, vagy terhesség okán lehet szert tenni ezekre a bőrproblémákra, amelyekre akárcsak a ráncainkra még büszkék is lehetnénk. Bár végleges gyógymód jelenleg nincs a narancsbőr és a striák eltűntetésére, a bőrtónus javításáért érdemes és lehet is küzdeni. Több nemzetközi kutatás igazolta, hogy az A- és E-vitaminban gazdag olaj segít megelőzni a striák megjelenését, sőt halványítja a már meglévőket. Az Omnium SERUM mandula-csipkebogyómagolaj keveréke amellett, hogy arcra és testre egyaránt használható, elősegíti az új kollagénsejtek képződését. A bőr rugalmas, sima, hidratált és puha lesz tőle.

Hogyan alkalmazzuk:

  • kenjük be alaposan az olajkeverékkel az érintett területet
  • masszírozzuk körkörös muzdulattal a bőrünket 10 percig
  • csavarjuk be a testünket vékony pamut törölközőbe
  • kényelmesen helyezkedjünk el és a kívánt testrészre helyezzünk melegvizes palackot, vagy melegítőpárnát, a lényeg, hogy tartsuk magunkat melegen, és így relaxáljunk egy fél órát.
  • hetente egyszer legalább ismételjük meg az olajos kezelést.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel