BLOG

Mindenhez finom avokádó majonéz

2018 szeptember 10.

Az avokádó fontos Omega-zsírsav forrás, a belőle készített friss ízű majonézt, pedig nagyon sokoldalúan felhasználhatjuk a gyerekek iskolai menüjéhez.  Párosíthatjuk baconbe. vagy leveles tésztába csavat virsli falatkákkal, szárzeller, répa, alma hasábok mellé, vagy apró húsgolyókhoz. Szendvicsalapként, tortilla töltelékként is remekül szerepel. Egyszóval nehéz vele leszerepelni’

Hozzávalók:

1db érett avokádó

2evk extra szűz Omnium isztriai olivaolaj, vagy lágy ízű mandulaolaj

2 evk joghurt a teltebb ízek kedvelőinek mascarpone

1/4 citrom leve

1 csipet só, frissen tekert bors

 

 

 

Az eredeti fotó itt található.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel