BLOG

SERUM csipkebogyómag-olaj vs. Botox

2016 szeptember 13.

Harc a ráncok ellen! A kozmetikai termékek összetevők listáját böngészve, gyakran találkozhatunk a csipkebogyómag-olaj nevével. Korábban ez nem volt mindig így,  mindaddig amíg a szép bőréről híres korábbi Victoria Secret angyal: Miranda Kerr fel nem lebbentette ragyogó arcbőrének titkáról a fátylat. Dana Oliver a The Huffington Post, vezető divat és szépség szerkesztője, a kialakult  csipkebogyó kultusznak járt utána.

A csipkebogyómag-olaj tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal és esszenciális zsírsavakkal, amelyekről ismert, hogy elhalványítják a pigmentfoltokat, hidratálják a száraz, viszkető bőrt, miközben csökkentik a hegeket és a finom mimikai vonalakat. 

Kerr a  PopSugar Beautynak azt nyilatkozta: "Estére csipkebogyó olajat szeretek használni. A sok antioxidáns miatt, amely valóban segít sejtszinten is megfiatalítani a bőrt. Csak felteszem este, és reggel ragyogóan ébredek. "

Az ausztrál színésznő,  Rose Byrne érzékeny bőre miatt használ csipkebogyómag-olajat, és róla készült fotók tanúsága szerint is igen hatásos.

Joanna Vargas, ünnepelt kozmetológus és Dr. Elizabeth Tanz a Washington Bőrgyógyászati ​​Lézersebészet társigazgatója is nyilatkozott arról, hogy miben áll a csipkebogyó csodálatos hatása.

"A csipkebogyómag-olajat már generációk óta használják. Orvosságként  használták az ókori egyiptomiak, a maják és a bennszülött amerikaiak is korán felismerve a gyógyító tulajdonságait.

Az olaj lehet hidegen préselt vagy lassú hevítéssel előállított, de a kozmetikai iparban  egyre inkább tendencia a természetes összetevők alkalmazása  a vegyszerek helyett. Bár ez drágább megoldás, de a hidegen sajtolt csipkebogyómag-olaj a legjobb, mivel a hő nem módosítja az olaj beltartalmi értékét, így megtartva a bőr számára fontos tápanyagokat."
 
Ez az olaj nem zsíros, egyenesen szuper könnyű. Ellentétben az olyan  nehezebb olajokkal, amelyeket általánosan használnak az arcápolásban, mint a jojoba és shea vaj, a csipkebogyómag-olaj könnyen felszívódik. Dr. Tanzi a testápolók és krémek hozzáadásához javasolja, mivel gyulladásgátló és antioxidáns hatásával segíthet csökkenteni a bőrt érő mindennapi a környezeti ártalmakat.
Emellett természetes gyógyír az aknés és ekcémás bőr kezelésére."Az esszenciális zsírsavak csodákra képesek a stressz, a vegyszerek okozta viszketés megszűntetésében, egyben gyulladáscsökkentő és tartós hidratáló hatással is bírnak."
 
Még mindig jobb, mint a Botox (véleményük szerint). A nagy dózisú C-vitamin és a likopin, biztonságosabb bőrfiatalító megoldást jelentenek arra, hogy regenarálják, megfiatalítsák a bőr felszínét, helyreállítsák annak rugalmasságát és védjenek  a Nap és az oxidatív stressz okozta ráncok ellen.
 
Tehát:  Reméljük ez elég meggyőző, hogy kipróbáld az Omnium SERUM csipkebogyómag-olajat? Vagy  már  rajongója vagy? Akkor? Arcra fel!
 
 
 
Az eredeti cikk itt a fotó itt található

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel