BLOG

Szuper pasta tökmagkrémmel

2019 január 28.

A  tökmagkrémmel készített  fussili, aszalt paradicsommal és ruccolával elronthatatlan de megismételhető élmény! Csak 15 perc? Ühüm...

Hozzávalók:

  • 500 g fussili tészta
  • 100 g szárított paradicsom
  • 100 g friss ruccola vagy spenót
  • 100 g mascarpone
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1evk Omnium tökmagkrém
  • Só, bors
  • Olívaolaj

Elkészítés menete:

A fokhagymát olivaolajon megfuttatjuk, rádobjuk a friss ruccolát, amint összeesik, hozzákeverjük a mascarponét a tökmagkrémet a felvágott aszalt paradicsomot és a megfőtt tésztát. Óvatosan összeforgatjuk-összerázzuk, hogy a parajos-tökmagos-mascarponés krém mindenhova eljusson. Tálalásnál minden adag tetejére kis reszelt parmezánt reszelünk, kevéske frissen tört borsot tolunk rá.... és hmmmmm.

 

A kép forrása itt található

Címkék: rólunk blog

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel