BLOG

Téli bőrvédelem SERUM olajokkal

2017 január 31.

A kemény hideg, a jeges szél, a túlfűtött szobák és a száraz meleg levegő igazi kihívást jelentenek legnagyobb érzékszervünk számára. Száraz repedezett kézfejek, cserepes ajkak, kivörösödött orr és orcák. Ilyenkor nem árt, ha fokozottan figyelsz a folyadék bevitelre és olyan hidratálókat választasz, melyek feltöltik bőrödet. Az őszi-téli hidratálás teljesen más készítményeket igényel, mint a nyári. Télen érdemes sűrűbb textúrájú  termékeket választanod. Az a legjobb, ha ezek a készítmények természetes növényi olajokat  tartalmaznak, mivel segítenek a bőr hidratáltságát fenntartani, regenerálni a felszíni apróbb hámsérüléseket.

A SERUM sárgabarackmagos-mandulaolajban rejlő természetes E-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns, ezért kiváló ápolást biztosít a vízhiányos bőrnek. Bejutva a mélyebb rétegekbe, erősíti a kötőszöveteket, megelőzi a bőr idő előtti öregedését, csökkenti a gyulladásokat, regenerál és ránctalanít. Anti-aging hatása nagyszerűen fokozható a mostanában egyre népszerűbb SERUM csipkebogyóolajjal, mely különösen eredményes a mimikai ráncok, az ajkak és a szemkörnyék területén. Segít elhalványítani a pigmentált foltokat, védi a bőrt a kiszáradástól és a kisebesedéstől. 

A sárgabarackmagolajjal kombinált Serum ápoló, magas kálium és cink tartalmánál fogva segít megerősíteni a kézfej finom kötőszövetét.. A kiszáradt lábszár, lábfej, könyök, hidegtől kifújt kéz csodálatosan puha és ápolt lesz, ha a megtisztított, nedves bőrfelületet rendszeresen ápoljuk natív SERUM olajokkal.

A hidegen préselt szűz olajokat, bőrünk táplálékként kezeli és nagymértékben hasznosítani tudja a bőr aktuális tápanyagigénye szerint. Nem tartalmaz illatanyagot, tartósítószereket (parabéneket), ezért házi kence-ficék és a napi rutin során megszokott és jól bevált hidratálók mellé is használhatjuk.Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget a bőrön, így természes védelemmel dacolhatunk  a hideggel szemben!

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

fel